Merchsjappa når nye høyder

– Oppgraderer til kontor med vask og nybonet gulv.

Merchsjappa har nå i to år blitt driftet hjemmefra i kåken til Jonas Fløter Kjærnsrød. Det har funka bra disse 2 åra fordi Sarah har gjort en vanvittig jobb. Samtidig ser jeg at det er et ganske mye større marked enn det min koffert på max vekt 23 kilo klarer.

«Tall og regnskap skjønner han jo ingenting av, så jeg skjønte jo ganske tidlig at her må det noen voksne inn på banen. Jeg har alltid vært glad i tall og jeg liker en utfordring, så why not, tenkte jeg».

Lite visste eks-skoleassistent Sarah at det var Fredrik fra Fiken kundeservice hun skulle ha mest med å gjøre de neste 2 årene.

Backstreet Girls sin koffert nr 1/3 i 2023.

«Det gikk veldig fint det første året, men etterhvert ble det alt for mye for til og med meg», sukker den tidligere meny-arbeideren.

Pappskaller

Både Sarah og Jonas begynte å drømme om pappesker om nettene, og det ble et stort problem for paret til slutt. Da Jonas ikke klarte å finne datteren sin på 4 år i alt eske-kaoset, skjønte han at nå må noe gjøres.

«Jeg leita og leita over hele internett hver dag i 3 uker før jeg fikk et tips fra en kollega; Finn.no! Etter 2 dager fikk jeg napp på et passende lokalet i gamlebyen.»

Etter at virksomheten fikk eget lokale til oppbevaring, kunne endelig kjæresteparet ta bilder med selvutløser i trappa igjen. «Detta er noe vi har sett frem til» sier steiner-jenta fornøyd.

Jonas og fruen takket for et fint samarbeid, for så å gå hvert til sitt.

Bestillingene til merchsjappa ble flere, kofferten ble for liten, banda ble flere og bakken opp ryenbergveien blei for bratt. Jonas ringte Marianne som hadde driftet Oslo’s beste Pub No. 53 i Gamlebyen, Schweigaardsgate (husker ikke hus nr), og etter en telefonsamtale på 04:34:00 timer etterfulgt av enda en på 02:45:45, ble eks-kollegaene enige om å bli kollegaer igjen. Drømmen om en brukanes merchsjappe på nett skal vekkes til live.

«Det blir helt umulig for meg å si hva jeg liker aller best med det nye kontoret, men jeg har alltid drømt om en sånn hvit vask rett ved inngangspartiet», forteller en strålende fornøyd Guneriussen.