På besøk hos Christopher Nielsen

Damn, møte med Christopher Nielsen klokka 11. Blir nok nærmere 11:15 fordi vi har et møte med Arne fra Gluecifer først. Arne deler litt erfaring med hvordan de har gjort det med merch for Gluecifer. Veldig bra kar og nabo!

Så, opp til Christopher. Vi skal møte han i det nye atelieet han har flyttet inn i, som ligger kun et steinkast unna kontoret vårt. Pluto er med. Bikkja til Marianne.

Vi møter Christopher utenfor. Jeg blir drit-starstruck. «Morn!» sier jeg, «hei» sier han.

Marianne og Christopher har drevet Misfornøyelsesbaren (R.I.P) sammen tidligere, så de kjenner hverandre godt fra før.

Foto: Jan Tomas Espedal

Christopher på misfornøyelsesbar (Foto: Jan Tomas Espedal)

Christopher tar oss med på en liten runde rundt i atelieet sitt. For meg som kjempefan av både han og broren er dette ganske stort for meg. Mens vi går rundt der inne begynner jeg å tenke på alle timene jeg har sitti og glodd på de samme 2 trøtte typer-episodene om og om igjen. Alle Jokke coverne jeg har bladd i. Narverne-stripene. Slipp Jimmy fri! Der står mannen. Legenden. Myten.

Pluto, bikkja til Marianne, tar rennafart og hopper oppå et bord og løper oppå noen tegninger Christopher ser ut til at han jobber med. «Spiser den bikkja der rotter eller, fordi det er jævli mange av dem her»

Vi prater litt om planene vi har rundt Valentourettes og eventuelt hva vi kan gjøre videre. Christopher leter i et av mange skap for å se etter gamle tegninger av Jokke og diverse. Han gjør det på samme måte som om jeg skulle lett etter cornflakes i kjøkkenskapet hjemme.

Veldig hyggelig kar! Og for til dere som trodde han ikke kunne le, jo det kan han. Fikk masse historier fra gamledager som jeg håper han bare har fortalt til oss. Takk for besøket Christopher!