Tonehjulet + Merchsjappa

Opp tidlig. J & M inn til Halden for å hente det Tonehjulet Kräftpest har av gjemte skatter. Pluto henger hos Marko. Pluto er bikkja til M.

Ankommer Halden. Først opp til Magnus. Han har et begravelsesbyrå som nærmeste nabo….

Kanskje de trenger merch? T-skjorter med hodeskal….

Magnus har kontrabass. Er greit å prøve den vel. Spør om lov samtidig som jeg begynner å spille på`n. Det var greit for Magnus.

Vi har en lang prat med Magnus. Han gir oss litt tips om å drive sjappe, mens vi drikker kaffe og lytter. For en ildsjel! For en trommis! Han stikker til statene i morgen. Skal til New Orleans blant annet å spelle på gata. Tøft!

Vi får lov til å ta med oss det som er av interesse tilbake til Oslo. Jeg får en gammal FORK låt på hjernen mens vi går mot øver`n. Flying Carpet.

Hadde passa ille bra med en tælle-kæll nå, eller!?!

FORK, for et band! Og Magnus er irriterende god. For en trommis! Hater å spille på settet hans…

Møter Lauritz på øver`n. Han så mer uttafor ut enn vanlig. Roy har fucka armen. Göttemia mangler trommis til gig som er om 2 dager. Ordna seg visst. Var en bra vikar. God bedring Roy!

Blir rørt. Tonehjulet Kräftpest har vært så viktig for så mange, inkludert meg selv. Lukta dritt i kjeller`n.

Slang merchen i bilen, dro over grensa og kjøpte sigg. Når ble «hönan Agda» revet? Stoppa innom Tort i Moss for å plukke opp merch der også. Tort vifta med arma og viste tegn om å bomme en sigg før vi rakk å parkere. Han fikk sigg. Jeg fikk munkholm. Vi hadde glemt å spise. Bestilte to ruller på campino.

Forresten så slapp Göttemia en kickass låt dagen etter. Karine synger også. Låter kuler og krutt! Må trykke opp Göttemia-capser fort. Gleder meg innmari til å høre nye skiva!

Bra dag, bra folk!

-J