Böyen Beng – Bengladiro CD

200 kr

Böyen Beng – Bengladiro CD

6 på lager

Beskrivelse

Böyen Beng – Bengladiro (album anm.)

Böyen beng leverer som alltid, en herlig blanding av opprørstrang og allsang. Folkepønken lever og leverer ferskvare igjen og igjen.

Det siste gjenlevende pønkebandet med ø, fra 80-tallet, lever i beste velgående den dag i dag. Deres nyeste album Bangladiro er ett strålende eksempel på at de eldste er og blir eldst (les rutinerte). Allsangpønk som river i enhver opprørt sjel og ikke gir den fred før albumet er over og det rykker i pekefingeren for å trykke på repeatknappen.
Utrolig men sant, så holder «gamlingene» i Bøyen seg utrolig friske og leverer pønk med variasjon, aggresjon og humor som både gleder og aktiviserer oss som har mer enn en fot på den andre siden av samfunnsnormene. Bøyen er lyden av opprør. Ikke mye har skjedd siden de første strofene ble lansert i slutten av 1980-tallet. Fortsatt like blakk, like skakk kjørte og like føirbainna som alltid på den urettferdighet som har fått sementert seg i det norske samfunnet.
Der andre ser vekk, legger Bøyen forstørrelsesglasset over og viser at det er mye ugjort i Norge. Musikalsk har de som på forrige album «Perle» plukket opp inntrykk og retninger innen pønken som de har trukket til sitt bryst og redefinert til sitt eget. Ut kommer ett variert musikalsk uttrykk som aldri forlater sjangeren eller etterlater tvil om opphavet. tilsammen gjør det at låtene ikke høres ut som de er kopier av hverandre, men lever sitt eget liv. Det er bare å la seg imponere og spille albumet en gang til.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Böyen Beng – Bengladiro CD”