MT Hammed – MT Hammed LP

300 kr

MT Hammed – MT Hammed 12″   MT Hammed er i seg selv en institusjon i hovedstadens rocka undergrunn. Det eklektiske og viltre ska-orkesteret trådte sine første scenemetre på Cafe Blitz, ungdomskulturhusets sagnomsuste musikkscene, på slutten av 80-tallet. De ble raskt et skattet og ettertraktet live-band i den autonome kulturkretsen og dermed i den nye…

5 på lager

Beskrivelse

MT Hammed – MT Hammed 12″

 

MT Hammed er i seg selv en institusjon i hovedstadens rocka undergrunn. Det eklektiske og viltre ska-orkesteret trådte sine første scenemetre på Cafe Blitz, ungdomskulturhusets sagnomsuste musikkscene, på slutten av 80-tallet. De ble raskt et skattet og ettertraktet live-band i den autonome kulturkretsen og dermed i den nye rockescena som vokste fram.

MT Hammed har vært supportband for noen av de største ska-legendene, som Desmond Dekker, Bad Manners og The Specials.
Bandets stil fremstår i dag som mer rendyrket ska med en punka snert, men fortsatt med et snev av den gamle sirkus-faktor og de samme allsangvennlige refrenger som i sin tid gjorde bandet til favoritter på undergrunnsscenene.

Beatet er ska, calypso og reggae, mens tekstene favner alt fra humor til kjærlighet og politikk. Det synges på norsk, engelsk, italiensk, amharisk og svensk. Denne gjengen leverer Skabaluba av høy kaliber!

MT Hammeds debutalbum er endelig klart etter godt og vel 35 års ventetid for den mest trofaste fansen! Legendariske Jørn Christensen er tekniker og produsent og coverdesigner er rockekunstner Ingvild Hammer. Label er Fücking North Pole Records.

Første singel ut er låta Tørketid. Gangsterrapper Dr.Erik er gjesteartist!
Andre singel er en uptempo kjærlighetslåt ved navn Ny vin.
Debutalbumet ble sluppet 15. september 2023. Du kan høre den på alle strømmetjenester eller kjøpe vinylen!

Vinylen kan kjøpes i vår webshop eller du kan bestille den i din lokale platebutikk, som feks Big Dipper og Platekompaniet. Du kan også sende en mail til plateselskapet og Robert Dyrnes på dyrnes@outlook.com
Anmeldelse av albumet finner du hos The Wilhelmsens og i musikkmagasinet Disharmoni kan du bli bedre kjent med oss!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MT Hammed – MT Hammed LP”