Petter Baarli – CD – You Petter Be Better

199 kr

Petter Baarli – You Petter Be Better CD

3 på lager

Beskrivelse

Petter Baarli – You Petter Be Better CD

 

Petter Baarli er i ferd med å få den anerkjennelsen han fortjener etter 40 år som drivkraft i Backstreet Girls, et av Norges mest kompromissløse og hardtarbeidende band. I fjor høst ble bandet (endelig) innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Nylig ble han og Backstreet-makker Bjørn Müller tildelt Årets Ærespris i Musikkforleggernes årlige prisutdeling til norske komponister og tekstforfattere.

Baarli er også sentral i å opprettholde arven etter Joachim Nielsen gjennom Valentourettes, og han han arrangerer jevnlig kunstutstillinger med sine egne malerier og tegninger.

Som om ikke det var nok har han også kapasitet til å gi ut soloalbum. You Petter Be Better er hans tredje soloplate, og her byr han på ti rockere hvor han selv sier du kan høre er et stort spekter av inspirasjonskildene hans, samtidig som det er umiskjennelig, original og ekte Petter Baarli å høre i hver eneste platerille. Resultatet er et album med et åpent, luftig og energisk lydbilde, med litt musikalsk krydder på de riktige stedene.

Petter Baarli; vokal, gitar, bass, keyboards
Andes Langset: trommer
Stamos Koliousis : bass

Andre medvirkende
Bendik Brænne: saksofon
Nils Andreas Grosås Granseth: trombone
Tarjei Forhaug: vokal
Bjørn Müller: vokal
Frank Tostrup: trommer
Anne Kari Baarli: cello

Produsert av Petter Baarli og Stamos Koliousis

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petter Baarli – CD – You Petter Be Better”